10X Waarom je naar Pure & Crafted moet gaan!

Het legendarische motorfestival Pure&Crafted komt op 28 september naar Nederland! Het is een uniek festival met gave optredens, motoren, lekker eten en drinken en heel veel gave shows! Echt wat je van een festival kunt verwachten! Pure&Crafted vindt plaats op een unieke festivallocatie in Taets Art in Zaandam. Win de laatste kaarten via Motormeiden! Lees snel verder hoe!

Bestel hier je ticket of doe mee met de winactie!

1 Primeur

Na vier succesvolle Berlijnse edities in 2015, 2016, 2017 & 2018, wordt het internationale festival Pure&Crafted dit jaar voor het eerst in Nederland gehouden. De locatie is Taets Art in Zaandam, dit is een oud militair industrieterrein. Deze gave locatie in het Westelijk Havengebied van Zaandam zal het decor vormen van het festival.

2 Uniek concept

Dit festival staat in het teken van motoren, muziek en New Heritage. Dat laatste gaat vooral om de manier van leven: vrijheid, eten, drinken, lol en prachtige omgebouwde motoren!

Pure & Crafted Festival 2015, Berlin

3 Artiesten

Rock je mee? Wat dacht je bijvoorbeeld van een beetje punkrock-karaoke? Er is een supergave line-up zoals de gevestigde naam Blaudzun of ga naar de jonge Amsterdamse band TAPE TOY, die volgens eigen zeggen “bubble-grunge” speelt. Maar er zijn nog veel meer gave shows uit binnen en buitenland.

4 BMW Motorrad

Het festival is in samenwerking met BMW-Motorrad. Je kunt dus een hoop gave (omgebouwde) BMW-motoren spotten.

5 Goed excuus

Een festival is natuurlijk altijd een goed excuus om met je motorvrienden naartoe te gaan. Trommel iedereen op en maak lol! Ook Motormeiden zijn er met een hele groep!

6 Gave motoren

Bekijk de gaafste omgebouwde custom motoren en laat je inspireren! Neem tijdens Pure&Crafted een kijkje bij Ironwood. De liefde van Arjan van den Boom & co voor custom motorfietsen is geen geheim. Ontdek het geheim van de meester! Elke motor heeft zijn eigen unieke ontwerp en karakter. 

7 lifestyle

Motorrijden is een lifestyle! Vrijheid, eten, drinken, lol en leuke mensen! Dat is waar het om draait!

8 sleutelen

Nooit de olie van je ride gecontroleerd en geen idee wat er in de motorshop wordt gedaan? Zelf onderhoud doen? Workshops voor noobs en gevorderden, Geratel brengt iedereen wat bij, ongeacht het type motor.

9 Do we need to say more?

Check deze gave video van de vorige edities in Berlijn! We hoeven je nu echt niet meer te overtuigen!

10: Win kaarten!

Motormeiden mag 2×5 kaarten weggeven. Geef op Instagram of facebook antwoord op de volgende vraag: Hoeveelste editie van Pure & Crafted is dit in Nederland? Deel het bericht en tag jouw motormaatje. De uitslag is op 26 september 2019.

We hopen jullie zaterdag te zien! Motormeiden is er uiteraard ook bij, wij houden wel van een feestje!

Sharing is caring!

0