Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Allroadtraining (Basis)

oktober 27 van 09:00 - 16:30

Triumph Adventure experience

De allroad training is een verkenning voor allroad rijders (alle merken allroadmotoren welkom) die graag eens onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde BMW instructeur het asfalt willen verlaten. Voor deze cursus is geen bijzondere vaardigheid of preparatie van de motor noodzakelijk en hoef je geen all-road ervaring te hebben. (BMW GS, Africa Twin, Tenere, Transalp, V-strom, KTM Adventure, Triumph Tiger etc.)

Aanmelden: >>> Basis allroadtraining Motormeiden

Datum: 27 oktober
Tijd: 09:00 – 16:00 uur
Waar: Hoogerheide (bosrijke omgeving)

Training:

De allroadtraining vindt plaats op eigen motor en op openbaar terrein. We starten deze dag in Hoogerheide (Noord-Brabant) waar we deze dag ook eindigen.

We beginnen de trainingsdag met een bak koffie en een stuk theorie en stappen daarna op de motor. We behandelen de stahouding, remtechniek, het endurosturen, het rijden van bochten en behandelen het rijden op diverse soorten ondergronden.

Vervolgens gaan we al het geleerde in praktijk brengen met een prachtige allroad route.

Het motto van deze training is niks moet en alles mag waarbij veiligheid en plezier in een hoog vaandel staan. Alles wordt in deze training stap voor stap opgebouwd en ieder wordt op zijn of haar eigen niveau begeleid. U zal verbaasd staan wat er allemaal kan en mogelijk is met uw eigen motor.

Kosten:

De kosten voor deze dag bedragen € 285,00 incl. lunch en certificaat.
Aanmelden: >>> Basis allroadtraining Motormeiden

Tijdens de allroad training krijgt iedereen een oortje in zodat er direct feedback kan worden gegeven. Het maximale aantal cursisten voor deze training zijn 6 personen. Dit om zo iedereen de persoonlijke aandacht en begeleiding te kunnen geven die hij of zij nodig heeft. De training begint om 09:00 en zal eindigen rond 16:30 in Hoogerheide.

 

Gegevens

Datum:
oktober 27
Tijd:
09:00 - 16:30