Motormeiden Circuittraining – 18 mei TT Assen

Altijd al willen ervaren hoe het is om als Valentino Rossi of Marc Marquez op het circuit te rijden?  In samenwerking met CRExperience organiseert Motormeiden op maandag 18 mei een volledig verzorgde circuittraining waar je alle fijne kneepjes van circuitrijden onder de knie krijgt! Deze training is GIRLS ONLY, er zijn maar 40 plekken aanwezig!

Redactie: Anna Stockmann | Tessa Deurloo
Wil je al eerder ervaren of circuitrijden iets voor jou is? Doe dan mee op 12 april tijdens de Motormeiden Experience Day.
Fotocredits: Kooten Photography | Motormeid: Manouk van Ooijen

BOEKEN: Klik hier.

Leren rijden op het circuit
Voel jij de adrenaline ook door je aderen stromen als je: op het circuit bent, eraan denkt of over praat en ben je benieuwd hoe je met je eigen motor het circuit kunt temmen? Tijdens de CRExperience combitraining van Motormeiden leer je leer je op zowel de TT Junior Track als op het TT circuit Assen alle fijne kneepjes van het circuit rijden. Of je nou wel of geen ervaring hebt! Daarnaast rij je met alleen maar enthousiast Motormeiden in de groep!

Combinatie van twee circuits
Tijdens de combinatietraining krijg je instructie op 2 verschillende circuits van TT Assen. Uiteraard op het MotoGP gedeelte en op de TT Junior Track. Die laatste heeft wat kleinere bochten en is geschikt voor het fijne bochtenwerk. Op het MotoGP gedeelte gaat de snelheid omhoog en zijn de bochten weer anders. Er wordt op de TT Junior Track zowel links-als rechtsom gereden, zodat je alle kneepjes goed leert beheersen. Het allerbelangrijkste tijdens deze training is meer vertrouwen krijgen in de motor en meer plezier krijgen in het motorrijden!

Wat leer je?
Een CRExperience combitraining is een intensief programma waarbij veel aandacht wordt besteed aan theorie en praktijk door ervaren instrukteurs. Verwacht na deze training:  een betere balans op de motor, meer zelfvertrouwen, verbeterde kijktechniek, betere bochtenvaardigheid en het misschien wel de smaak te pakken hebt voor circuitrijden. Oftewel, met een verbeterde wegbeheersing het nieuwe motorseizoen ingaan!

Wordt er ook geraced?
Jazeker! Tussen de theorie en praktijklessen zijn er speciale race sessies waarbij je de gashendel helemaal kunt opendraaien. NO LIMITS! Er zijn middag twee speciale “race sessies” waarbij jij je tijd kunt verbeteren en je eigen persoonlijke record kunt neerzetten. Tijdens deze sessies kun je jouw eigen rondetijd verbeteren en je eigen persoonlijke laprecord neerzetten. Deze sessies worden onder begeleiding van de CRT-instrukteurs verreden.

Hoe ziet de dag eruit?
Er is op deze dag ook een theorie gedeelte, omdat je ook moet weten welke vlaggen er bijvoorbeeld gebruikt worden en wat de spelregels zijn. Daarna ga je het circuit op voor de training.

07:30 – 08:00 uur: Ophalen van rijnummers in het TT Education Centre op de TT Junior Track
08:00 – Koffie & Thee + Theorie
09:00 – 17:00 – Circuittraining + theorie + uitgebreide lunch in het paddockrestaurant

Boeken en vragen? Klik hier.

Overnachten
Het is mogelijk om tegen een gereduceerd bedrag te overnachten bij de Bonte Wever. Zeg dat je de Motormeiden – CRE circuittraining doet bij het boeken en krijg korting!

Kosten en dagindeling: 

  • De training kost 165,00 euro, dit is inclusief lunch
  • Deze training is geschikt voor alle motorrijders. Van racemotoren tot choppers. Choppers moeten wel de koffers eraf halen. Ook is deze training geschikt voor mensen met een gelimiteerd rijbewijs.
  • Het is verplicht om tijdens de training te rijden in beschermende leren kleding of gelijkgesteld materiaal, laarzen, handschoen en een goedgekeurde helm. Het gebruik van een rugprotector wordt sterk aanbevolen.
  • Het is mogelijk om lederen motorkleding te huren. Wanneer je hier gebruik van wilt maken kun je Heidi op info@crexperience.nl mailen.
  • Tussen de praktijksessies is er de mogelijkheid om de veringen van de motor gratis af te stellen door HK Suspension

Boek snel! Er zijn in totaal maar 40 plekken! Heb je vragen stuur een mail naar: info@crecperience.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0