Aanmelden: Eerste rit van Motormeiden

Waar en wanneer start het eerste ritje van Motormeiden!? Pak je agenda en zet zondag 7 april 2019 in je agenda!! Op deze dag openen we het Motormeiden seizoen officieel. Een gezellige rit met allemaal leuke meiden! Een leuke rit, kletsen en lol hebben! Kom je ook? Het startpunt is Motzoom Utrecht.

Waar moet je zijn?
Het startpunt is Motozoom Utrecht. Daar verzamelen we met zo veel mogelijk motoren, de rit is girls only. Het niveau maakt niet uit, ook niet welke motor je hebt. Het doel van deze ritjes is gezellig rijden, lachen en lol hebben met elkaar.

Hoe lang duurt het?
De route duurt ongeveer 1,5 – 2 uur, we zullen een leuke route uitstippelen en er is uiteraard ook een goeie pitstop waar je iets kan eten en drinken en kan kletsen met elkaar. Motormeiden zal dat allemaal regelen.

Verzamelen:10:00 uur
Vertrek: 11:00 uur

Aanmelden
Wil je de route hebben of je aanmelden voor deze rit? Dat kan hier.

Schrijf je in via bovenstaande link. Een paar dagen voordien zal je de route ontvangen. Er zijn geen kosten verbonden aan de rit. Wel zullen we het geld van de lunch vooraf verzamelen. Daarover later meer info over. De rit en de tijden zullen we ook t.z.t. communiceren!

Leuke goodie
Motormeiden houden van cadeautjes! Ja toch?! Motozoom Utrecht zal daarom een leuke goodiebag met wat spulletjes voor regelen.

Wil je weten hoe onze vorige ritten waren?
Kijk dan hier.

Sharing is caring!

0