Exclusieve fotoshoot op de motor

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert Motormeiden een gave fotoshoot met jou en je motor in Rotterdam. Naast twee professionele fotografen hebben we ook een visagist, haarstylist en een hele gave locatie waar de shoot plaats vindt. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus boek snel jouw plek.

BOEKEN KAN HIER.

DATUM: zaterdag 25 mei
Tijden: 12:00 – 16.00 uur (met mogelijke uitloop)
Locatie: Container terminal Rotterdam (locatie is afgehuurd door Motormeiden en wordt gecommuniceerd bij de boeking)
Vragen: Info@motormeiden.tv
Kosten: 65 euro (inclusief visagie+ haarstyling)
Aantal bewerkte foto’s: +/- 10 stuks
BOEKEN KAN HIER.
Let op: DIT IS GIRLS ONLY + GEEN, GLAMOUR, FETISJ of LINGERIE SHOOT!

Fotograaf:
Samen met de fotograaf overleg je wat voor foto’s je wil maken. De stylist zorgt ervoor dat jouw haar en make-up er top uit ziet! Wouter en Pien werken al jaren als fotograaf, ze maken prachtige foto’s en stellen jou helemaal op je gemak
Wouter Photography
Pien Meppelink (Motorbeurs Utrecht)

Visagist / Haarstylist
Een shoot is natuurlijk helemaal af als je haar en make-up goed zit. Monica de Ruijter is hairstylist en visagist en kan werkelijk alles! Je kunt je dus helemaal laten gaan: Vlechten, hanekam, krullen, opsteken en natuurlijk prachtige make-up.

Gave motorjasjes
Een gave outfit maakt het plaatje compleet. Die gave motorjasjes worden beschikbaar gesteld door UR Leather, die hele modieuze motorjasjes hebben. Deze gave jasjes mogen ook gebruikt worden voor de shoot. UR Leather is Ambassadeur van Motormeiden, zij zouden de foto’s waar het jasje op staat ook graag willen delen op hun socialmedia kanaal of gebruiken op de website. Daar stem je automatisch mee in.

Hoe verloopt zo’n dag?
Heel relaxt en heel erg gezellig! Met het hele team zorgen we ervoor dat we het beste in jou naar boven halen! Naast de individuele shoot zullen we ook leuke groepsfoto’s maken met de andere meiden. Je stemt ermee in dat de foto’s ook gepubliceerd of gebruikt mogen worden bij Motormeiden uitingen (zoals een poster, artikel, website etc.).

Motormeiden Motoshoot Rotterdam 2018 – Fotocredits: Wouter Photography – MUA Monica de Ruijter
Motormeiden Motoshoot Rotterdam 2018 – Fotocredits: Wouter Photography

Make-Up_Tips_Motoshoot

Annuleren 
Annuleren kan tot 14 dagen voor aanvang van de workshop wordt er 50% teruggestort. De shoot is buiten, mocht het weer te slecht zijn, dan wordt de datum verzet. Je krijgt je geld terug als je op de nieuw voorgestelde datum niet kunt (1 euro administratie fee).

Wil je niets missen?  Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

 

Sharing is caring!

0