FLAMINGO RIDE + Lancering motorjas – 29 mei

In elke Motormeid schuilt een paradijsvogel! Ja echt, ook in jou. Met deze super leuke motorrit in de omgeving Twente gaan we langs een flamingo-zoo en kun je deze prachtige vogel in het echt bewonderen. Verzamelen doen we bij het hoofdkantoor van motormerk Rusty Stitches in Enter waar we ook een feestelijke onthulling zullen doen! 

INSCHRIJVEN FLAMINGORIDE KAN HIER

Eerste exemplaar motorjas ontwerpwedstrijd

Naast een prachtige route, onthullen we ook de eerste sample van de Motorjas ontwerpwedstrijd dit is op het hoofdkantoor van Rusty Stitches (Enter) waar we ook verzamelen. Je kunt deze perfecte vrouwelijke motorjas ook passen (in alle maten) en eventueel bestellen 279,99,- De jas wordt alleen op bestelling gemaakt! En geloof ons deze motorjas is gemaakt voor vrouwen!

motorjas Anna

De motorjas Anna  is ontworpen tijdens de motormeiden ontwerpwedstrijd i.s.m. Rusty Stitches. Wil je meer weten over de motorjas, klik hier.

Flamingo-rit

We verzamelen bij het hoofdkantoor van motormerk Rusty Stitches (Enter), daar staat koffie & thee klaar en kun je ook andere Motormeiden ontmoeten! De route die is uitgestippeld duurt +/- 2,5 uur. Er is om de 45 minuten een stop, maar dit spreek je ook af met jouw groepje. Tip: Neem iets te eten/drinken mee.

Flamingo Zoo

Net over de grens in Duitsland is een leuke stop bij een Flamingo Zoo, hier kun je van dicht bij deze prachtige vogels bewonderen. Wel onder voorbehoud van de Covid regelgeving.

Route

Schrijf je alvast in de route kun je hieronder downloaden, we sturen de route uiterlijk 26 mei per mail.

ER IS EEN BEPERKT AANTAL PLEKKEN VOOR DEZE RIT!

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0