Over Motormeiden

In Nederland rijden ruim 208.000 vrouwen motor! Oftewel een op de drie motorrijders is vrouw! Motormeiden.tv is het platform voor meiden die motor rijden. Hier vind je interviews, reviews, nieuws, workshops, kleding en natuurlijk leuke ritten om elkaar beter te leren kennen. Motormeiden gaat over alles wat met motoren en de lifestyle daar omheen te maken heeft. Met humor, girlpower en een laagje lipgloss.

Het doel van Motormeiden: motorvrouwen op de kaart zetten, elkaar supporten en leuke dingen organiseren!

NIETS MISSEN VOLG MOTORMEIDEN!
Volg Motormeiden op Facebook en Instagram

TIPS/ VRAGEN/ SAMENWERKEN?
Motormeiden bereikt met al haar platformen ruim 300.000 accounts per maand. We hebben een relatief jonge doelgroep (20-45 jaar) die Motormeiden trouw volgt en zich erg verbonden voelt met de community. Wil je opgemerkt worden door deze doelgroep? Neem contact op via de contact pagina of wordt ambassadeur! Vele andere grote merken zijn je al voorgegaan!

BRANDED CONTENT/CAMPAGNE STARTEN?
Wil je een leuk artikel, video of online campagne? Het socialteam van Motormeiden staat graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op via de contact pagina.

WIE ZIT ER ACHTER MOTORMEIDEN?
Oprichter van dit platform is Tessa, ze rijdt een Suzuki GSR600

‘Op de motor maak je ontzettend veel mee, op dit platform wil ik jullie laten zien wat er allemaal mogelijk is in de motorwereld en zullen we leuke events organiseren om de motormeiden in Nederland en Belgie beter te leren kennen. Ik wens jullie veel plezier op motormeiden.tv en hoop je binnenkort te ontmoeten op een van onze events!’

 

0