AFGELAST: Motormeiden wasstraat-rit | 10 april | Terschuur -Leusden

Maak een frisse start met deze superleuke wasstraat-rit op 10 april! Het startpunt is bij onze ambassadeur MVS Motormakelaardij (Terschuur), waar een aantal stoere jongens in overalls, jullie staan op te wachten om je motor te wassen! Yep, een echte Motormeiden wasstraat! Maar er is nog veel meer….

UPDATE RIT AFGELAST – 6 April :  Gezien de weersvoorspellingen (80% regen en 9 graden) lijkt het ons toch beter om de rit te verzetten en deze te doen als er mooi weer op komst is! We gaan een andere datum prikken om de wasstraat-rit te rijden.

De route:
Motormeiden heeft een prachtige route uitgestippeld door de provincie Utrecht/Gelderland van +/- 1,5 à 2 uur. Waar je langs heerlijke weggetjes rijdt door een mooie bosrijke omgeving. Het startpunt is in Terschuur (vlakbij Barneveld), waar je op het terrein van MVS-Motormakelaardij allemaal leuke dingen kunt doen! Daar verzamel je ook zodat je andere ontmoet waarmee je kan rijden voor de rit of je vertrekt individueel. Wel vragen we je om de route te downloaden, we kunnen je op locatie daarmee helpen!

Route: Route nog niet geïnstalleerd? Geen probleem, bij het beginpunt is het mogelijk om de route te uploaden.

AANMELDEN KAN HIER| Route wordt verstuurd op 8 april

p.s. Schrijf jezelf alleen in als je echt gaat. Dit i.v.m. het voorbereiden van de activiteiten. Bij de vorige rit was er veel uitval, wat een grote teleurstelling voor de ambassadeurs was. 

Motormeiden wasstraat
Rij jouw motor door de enige echte Motormeiden wasstraat. De knappe jongens van Handigschoonmaken.nl laten jouw motor blinken als nooit tevoren! Jij rijdt op een schone motor de rit!

Masterclass van de Motormakelaar

Waar let je op als je een (tweedehands) motor koopt? Waarschijnlijk nam jij altijd je pa mee of een goede vriend? Nu krijg je tips van een echte motormakelaar! MVS Motormakelaardij geeft tips voor het kopen en verkopen van een motor. De Masterclass wordt over de hele dag gegeven.

Glascoating en een beschermfolie.

Altijd al wat meer willen weten over het beschermen van de kwetsbare delen van de motor? Dompel jezelf onder in de wereld van glascoating en beschermfolie. Glascoting is het nieuwste van het nieuwste! De masterclass wordt over de hele dag gegeven!

Tijdstip verzamelen: Tijdstip is zelf te bepalen – kom naar het verzamelpunt en maak zelf een groepje! We helpen jullie hier uiteraard bij! Wel vragen we je om de route te downloaden en niet als een mak schaap achter de ander aan te rijden! We kunnen ook helpen met uploaden van de route!

Richttijden om jezelf aan te melden voor de rit.
10:00 uur
11:00 uur
12:00 uur
13:00 uur
14:00 uur

Beginpunt: MVS Motormakelaardij, Hoevelakenseweg 85a, 3784 WG Terschuur

Eindpunt: Triumph Leusden Blom motoren, Het Koendert 4, 3831 RB Leusden

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0