Training: Motogymkhana – behendigheid – 27 maart

Aan het begin van het motorseizoen moeten wij altijd een beetje inkomen en warmdraaien. En vooral dat laatste! We gaan soms als een houtenplank door de bocht. Gevaarlijk en helemaal niet nodig! Dus organiseren we op 27 maart een behendigheidstraining om de motor en onze heupen eens flink los te gooien! Deze training is heel handig voor een motorvakantie met haarspeldbochten of als je voor altijd, een straatje in 1x wilt keren. Lees verder wat je kunt verwachten en hoe je kan inschrijven.

Deze training zetten we op i.s.m. Motorcursussen.nl

Motor behendigheidstraining 

De motor behendigheidstraining op 27 maart is een training voor iedereen die de motor ook op lage snelheid goed onder controle wil hebben. Op deze dag ligt de focus op het korte bochten werk, keren, rondjes draaien, zit- en lichaamshouding en de kijktechniek. Doormiddel van een groot uitgestippeld parcours en gecertificeerde trainers van Motorcursussen.nl, leer jij de (kortste) bochten te draaien met jouw eigen motor. Deze training is met iedere motorfiets te volgen, voor zowel de beginnende als gevorderde rijder is dit een leuke en goede training om je motor beter te leren kennen.

Training en terrein

De behendigheidstraining vindt plaats op een volledig afgehuurd terrein in Lelystad en duurt een dagdeel.  De training is vergelijkbaar met de moto Gymkhana zoals we die uit Japan kennen. Met pionnen stippelen we een parcours uit, waarbij je de verschillende technieken gaat leren. Deze technieken ga je ook heel veel gebruiken bij het rijden op de weg of met haarspeldbochten. Aan het einde van de training is het mogelijk om het gehele motogymkhana parcours te rijden. Voorop staat dat je beter wordt in de bochten.

 

Reserveren / boeken

Datum: 27 maart – Motormeiden behendigheidstraining i.s.m. Motorcursussen.nl
Prijs:  € 139,00 incl. certificaat, drinken en snacks.

Het maximale aantal cursisten voor deze training is 6 per instructeur. Dit om zo iedereen de persoonlijke aandacht en begeleiding te kunnen geven die  zij nodig heeft.  De training duurt een dagdeel

Tip: Motorcursussen.nl heeft veel handige motortrainingen, neem eens een kijkje in hun agenda om te kijken wat er nog meer te doen is! Je wordt echt een betere motorrijder door regelmatig een cursus te volgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0