Wat heb je nodig: Navigeren met je telefoon op de motor

De mooiste routes vind je als je afwijkt van de standaard paden, maar dan moet je wel de route naar die mooie paden vinden. De meest voor de hand liggende manier om te navigeren is via een navigatie systeem zoals tomtom of Garmin of via je telefoon. We bespreken hieronder wat je nodig hebt voor het navigeren met je telefoon en wat de voor- en nadelen zijn.

Vanaf maandag 18 maart is er een win-actie en kun je een set winnen. Houd Facebook en instagram goed in de gaten.

Navigeren met je mobiel
Navigeren met je telefoon kun je voor een relatief lage prijs . Je koopt een setje die je bevestigt aan het stuur van je motor, voor ongeveer 100 euro ben je klaar. Er zijn mensen die zweren bij het navigeren met een mobiel maar anderen willen liever een tomtom of een Garmin.
Nadeel: niet waterdicht, lastig te bedienen met motorhandschoenen, afhankelijke van verbinding met een netwerk. Afleiding door inkomende inkomende oproepen en appjes (ok die kun je ook uitzetten). Afhankelijke van voldoende opgeladen batterij, maar dit kun je ook oplossen met een voedingskabel die je aansluit op de motor.

Telefoonnavigatie installeren
Om een telefoonnavigatie te installeren heb je een aantal spullen nodig. Je kunt dit zelf bevestigen maar het ook laten doen bij de garage. Wij hebben een set die je binnen 10 minuten in elkaar hebt gezet, deze kun je kopen bij Motormount voor een totaalprijs van 79,89-

– Klemhouder (die bevestig je aan je stuur)
– Arm
– X-Grip (houder voor je mobiel in te zetten)

navigatieset mobiel
Binnen 10 minuten installeer je deze mobiele houder op de motor | www.motormount.nl

Tip:
Verwissel je wel eens van motor? Neem een Claw die je er makkelijk af kunt halen. Bijvbeeld deze Tough- Claw, in combinatie met een middellange arm en een X-Grip die groot genoeg is om je mobiel in de houden.

Navigatie-app
Er zijn verschillende app’s, die je kunt installeren op je telefoon: Wij werken met Myrouteapp, waar je een gratis en betaald account kunt aanschaffen. Voordeel is dat je zelf heel makkelijk routes kunt uitstippelen, daarnaast is er ook een openbare bibliotheek met leuke routes die je in je eigen mapje kunt doen en ook kunt aanpassen. Let op er is een myrout app navigatie en myroute app.

Winactie (vanaf 18 maart) – op Facebook en instragram

winactie motormount

 

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0