Workshop: Basis Techniek motor (Amsterdam)

Schaapachtig kijk je de monteur aan als hij vertelt wat je allemaal moet vervangen. Het zal allemaal wel, je haalt je schouders op en rekent af. Moest het echt vervangen worden? Helemaal zeker weet je het nooit. Daar kun je verandering in brengen met de workshop Basis Techniek Motor op 8 september. Floris Kymmell van BikeXperience Amsterdam legt jou in Jip en Janneke taal uit hoe de motor in elkaar zit en waar je op moet letten.

Dit scheelt je absoluut een ritje naar de garage en niemand maakt jou hierna nog wat wijs (want je weet het zelf)! Je leert tijdens deze workshop niet sleutelen, maar krijgt super veel handige tips en gaat de BRAVOK na.

Boeken van de workshop kan hier.

Workshop: 8 september, Amsterdam
De motor start niet? Wat kan er nou mis zijn? Staat de ketting op de juiste spanning en hoe doe ik dat zelf doen? Het zijn allemaal vragen waar je antwoord op krijgt bij deze leuke en laagdrempelige workshop (12 mei – Amsterdam).  Leer de basis van jouw motor kennen! Daarnaast weet je ook waar een monteur het over heeft en kun je zelf vast stellen of de remblokken echt vervangen moeten worden, of dat je echt een nieuw kettingset nodig hebt.

Ineke Pigge heeft de workshop voor je uitgetest: “Dit zouden ze voor elk examen verplicht moeten stellen, ik heb zóveel geleerd en stap met veel meer zelfvertrouwen op de motor. Eerst kon ik niet eens mijn eigen band oppompen, nu heb ik onlangs mijn eigen accu vervangen. Gelukkig ben ik niet de enige met ‘domme’ vragen.”
Onder begeleiding van een professionele motormonteur Floris Kymmell wordt er in Jip en Janneke taal uitgelegd hoe de motor in elkaar zit en er is genoeg tijd om te kijken naar jou eigen motor.
Wil je niets missen?  Volg Motormeiden ook op facebook en instagram

Sharing is caring!

0